RIN Central Hotel2019-10-25T09:27:51+00:00

Posturi disponibile la RIN Central Hotel

Candidatul ideal:

  • experienta in domeniu de minimum 1 an;
  • cunoasterea limbii engleze – nivel mediu-avansat;
  • abilitati foarte bune de relationare si comunicare cu clientii;
  • persoana amabila si onesta, disponibila la un program de lucru flexibil;
  • calificare profesionala in meseria de ospatar.

Responsabilitati:

  • efectuarea mise-en-place-ului;
  • intampinarea clientilor;
  • preluarea comenzilor de mancare si bautura intr-o maniera eficienta si profesionista;
  • acordarea atentiei si serviciilor ireprosabile clientilor;
  • cunoasterea meniului astfel incat sa poata oferi informatii competente cu privire la felurile de mancare si bauturi;
  • transmiterea comenzilor clare catre bucatarie/bar;
  • intocmirea notelor de plata si incasarea contravalorii acestora.

Candidatul ideal:

  • cunoaste procesele tehnologice de preparare a alimentelor;
  • detine cunostinte referitoare la noile tendinte in gastronomie internationala;
  • demonstreaza creativitate culinara;
  • aptitudini de lucru in echipa, planificare, motivare, organizare;
  • persoana energica si dinamica;
  • cursuri de calificare in domeniu;
  • experienta de 5 ani pe o pozitie similara.

Responsabilitati:

  • pregateste mancarurile din retetarul unitatii in conformitate cu standardele in vigoare (pentru restaurant a la carte, bufet suedez, evenimente si conferinte);
  • monteaza preparatele pentru servire si realizeaza elementele estetice;
  • controleaza frigiderele: calitate/termene de expirare pentru produsele existente si spatiile de lucru;
  • monitorizeaza indeplinirea standardelor HACCP (etichetare, curatenie etc);
  • verifica stocurile de marfa/stabileste productia conform meniurilor;
  • verifica si respecta zilnic fisa de productie (fisa de evenimente, bufete);
  • intocmeste necesarul de materie prima; verifica materia prima cantitativ si calitativ si se asigura ca va fi depozitata corespunzator;
  • face verificari in fisa de productie si instiinteaza personalul din sectii privind modificarile survenite;
  • monitorizeaza fluxul de productie in fiecare sectie si se asigura ca au fost respectate standardele conform fisei de productie;
  • intocmeste rapoartele de abatere atunci cand este necesar;
  • monitorizeaza fluxul de deservire evenimente (plus retur);
  • controleaza calitatea/cantitatea/aspectul produselor servite si liniile de servire/sali;
  • completeaza fisele de consum conform evenimentelor desfasurate;
  • intocmeste si afiseaza fisa de productie pentru ziua urmatoare dupa verificarea prealabila a function-urilor;
  • pregateste preparate din retetarul unitatii la solicitarea superiorului;
  • instruieste si indruma personalul din subordine.

Candidatul ideal:

  • studii medii;
  • capacitate de organizare, atentie la detalii;
  • persoana ordonata, riguroasa si responsabila;
  • experienta pe un post similar reprezinta un avantaj.

Responsabilitati:

  • efectueaza curatenia unui numar de spatii de cazare conform standardelor impuse de hotel;
  • verifica stocul de produse si functionalitatea obiectelor din dotarea camerei si semnaleaza catre guvernanta eventuale lipsuri sau defectiuni;
  • completeaza cu responsabilitate si corectitudine rapoartele de consum si cele de efectuare a curateniei.

Candidatul ideal:

  • persoana pasionata de domeniul culinar, dornica sa invete lucruri noi;
  • capacitate de lucru individual si in echipa;
  • cursuri de calificare in domeniu;
  • experienta de min 1 an pe o pozitie similara;
  • persoana dispusa la program flexibil.

Responsabilitati:

  • efectueaza o serie de operatii pentru prepararea produselor culinare: decongelarea, curatarea, spalarea, transarea, dezosarea, fasonarea, tocarea si portionarea alimentelor utilizate in procesul de preparare;
  • realizeaza preparate reci si calde conform retetelor si standardelor companiei pentru mesele tip bufet si a la carte;
  • participa la primirea marfii si depozitarea acesteia.

Candidatul ideal:

  • capacitate de organizare, atentie la detalii;
  • persoana activa, ordonata si responsabila;
  • usurinta in manipularea fizica si ordonarea obiectelor;
  • rezistenta la sarcini de lucru repetitive;
  • experienta pe un post similar reprezinta un avantaj.

Responsabilitati:

  • spala vasele, tacamurile, paharele astfel incat sa fie asigurat in permanenta necesarul veselei;
  • curata masinile si aparatele de lucru din bucatarie;
  • debaraseaza si asigura curatenia in bucatarie;
  • informeaza seful de departament cand exista articole deteriorate.

Va puteti depune candidatura folosind formularul de mai jos.
Puteti aplica pentru unul din posturile disponibile sau ne puteti trimite CV-ul in vederea unei colaborari viitoare.

Nume si Prenume *

Adresa de email *

Numarul de telefon *

Subiectul

Postul/Departamentul *

Mesajul Dvs

Incarca CV-ul

Introduceti caracterele din imagine
captcha

Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile în funcţie de preferinţele tale.
×
Alegerea dumneavoastră privind modulele cookie de pe acest site
FIŞIERE COOKIE NECESARE
Aceste cookies sunt strict necesare pentru funcţionarea site-ului și nu necesită acordul vizitatorilor site-ului, fiind activate automat.
Afisează modulele cookie necesare
Vă rugăm să alegeţi care dintre fişierele cookie de mai jos nu doriţi să fie utilizate în ce vă priveşte.
Aceste module cookie ne permit să analizăm modul de folosire a paginii web, putând astfel să ne adaptăm necesității userului prin îmbunătățirea permanentă a website-ului nostru.
Afisează modulele cookie necesare
Aceste module cookie vă permit să vă conectaţi la reţelele de socializare preferate și să interacţionaţi cu alţi utilizatori.
Afisează modulele cookie necesare
Aceste module cookie sunt folosite de noi și alte entităţi pentru a vă oferi publicitate relevantă intereselor dumneavoastră.